لیست اختراعات محمود جدي
طرح تنظيم كننده متغيرهاي پرورش قارچ بصورت خودكار و از راه دور بدليل داشتن تمامي سنسورهاي اندازه گيري پارامترهاي توليد قارچ با كنترل دما ، آمونياك ، دي اكسيد كربن و اكسيژن موجب افزايش توليد و همچنين بهبود بخشيدن كيفيت قارچ مي گردد. سيستم از طريق موبايل مي تواند گزارش تونل پاستوريزه را به اطلاع اوپراتور برساند و او را از شرايط كاري مطلع سازد. اين طرح در زمينه كشاورزي كاربرد دارد.
طرح تنظيم كننده متغيرهاي پرورش قارج به صورت خودكار و از راه دور به دليل داشتن تمامي سنسورهاي اندزه گيري پارامترهاي توليد قارچ، با كنترل دما، آمونياك، دي اكسيدكربن و اكسيژن موجب افزايش توليد و همچنين بهبود بخشيدن كيفيت قارچ مي گردد. سيستم از طريق موبايل مي تواند گزارش تونل پاستوريزه را به اطلاع اپراتور برساند و او را از شرايط كاري مطلع سازد. اين طرح در زمينه كشاورزي كاربرد دارد.
براي حمل محصول توليدي ورمي كمپوست از تراكتور پاكت دار استفاده مي شود جهت آسانتر شدن قرار گيري اين محصولات روي دستگاه سرند، يك قفسه مخروطي شكل تعبيه شد. براي رفع مشكلات جدا سازي محصول آماده، ما از دو عدد طوري مجزا كه بصورت تودر تو نصب شده اند و توسط يك موتور الكتريكي دوران مي كنند استفاده كرديم. براي اينكه اين طوري ها حين دوران حالت ارتعاشي نيز داشته باشند ما محور دواري كه به طوري ها متصل مي باشد را بصورت بادامي شكل در آورديم تا در حين دوران سبب جداسازي سريع كرم ها از كود شود و كرم ها دوباره توسط فرغون يا ادوات ديگر به تله هاي توليد باز گردانده شوند. قسمتي كه كود جدا مي شود مجهز به ترازو است تا اوپراتور كيسه ها را به ميزان سفارش مشتري پر كرده و وقت كمتري نيز صرف كارهاي اضافي تلف شود.
يكي از فرايندهاي مهم در بخش كشاورزي و صنايع غذايي و صنايع نظامي، انتقال نيوماتيك است, كه براي حملونقل گستره عظيمي از محصولات كشاورزي بهكار ميرود. با وجود مطالعات گسترده روي انواع مختلف سيستمها، توصيف الگوي جريان ذرات در لولهها و زانوييها با اندازههاي مختلف، پديده انتقال در سيستم ذره- سيال بهطور كامل مشخص نشده است. غالباً معالات رفتاري مرتبط با پديده انتقال نيوماتيك تجربي بوده و اكثراً تعدد معادلات، تصميمگيري را با مشكل مواجه ميكند. بررسي عوامل موثر بر عملكرد سيستم نيز با توجه به زياد بودن عوامل موثر- همانند قطر و طول خطوط انتقال، تغيير مسيرها، جنس و زبري خطوط انتقال، افقي و عمودي بودن خطوط، خواص فيزيكي و مكانيكي مواد انتقالي، مشخصات سيال حامل و متاثر شدن آن دو (سيال حامل و ماده انتقال شونده) از تغييرات حرارت و درصد رطوبت- از طريق اجراي مستقيم آزمايشات كاري است تقريباً غيرممكن. لذا چنانچه با استفاده از ارائه مدلهاي كامپيوتري تناسب قابل قبولي بين مدل فيزيكي و مدل تجربي برقرارنمود، از نتايج حاصل ميتوان در طراحي سيستمهاي مشابه بهره گرفت در اين مطالعه تاثيرات طول خطوط انتقال، تغيير مسير و نوع سيكلون بر مشخصههاي جريان در يك سيستم انتقال ذره- سيال با استفاده از روش عددي كه در اين مطالعه ديناميك سيالات محاسباتي بدين منظور انتخاب گرديده، پرداخت خواهد شد.
در كشور ما استفاده از تراكتور و ماشين هاي كشاورزي خيلي ديرتر از كشورهاي اروپايي و امريكا شروع شد و اصولا در قرن هيجدهم كه در اروپا گاوآهن هاي فلزي برگردان دار معمول شد، و در قرن نوزدهم كه خرمن كوبهاي جديد در امريكا اختراع گرديد، در وسايل و ادوات كشاورزي كشور ما هيچگونه تغييري حاصل نگرديد. عملا در طول 50 تا 60 سال اخير بوده است كه به تدريج كشاورز ايراني با انواع ماشين هاي كشاورزي آشنا شده است، اما هنوز هم آن طوري كه شرايط امروز ايجاب مي كند كشاورزي مملكت ما ماشيني نگشته است و در مواردي هم كه اين امر به صورتي انجام گرفته است، مواجه با مشكلات عديده اي از جمله ناسازگاري مي باشد. يكي از اصول مكانيزاسيون تطبيق وسايل مورد استفاده با هم است، اين امر موجب مي شود كه عمليات كشاورزي به نحو مطلوب صورت گيرد. بر اساس اظهارات كاربران، در ايران بين ادوات و تراكتورها ناسازگاري هايي وجود دارد كه بايد در مرحله اول به بررسي ناسازگاري ها وشناخت آن و در مرحله بعد به رفع آنهاپرداخت. تراكتور ITM240 يكي از محصولات توليدي شركت تراكتورسازي ايران ميباشد. اين نوع تراكتور عضو تراكتورهاي گروه II بوده و توان اسمي موتور آن 47 اسب بخار است. ادوات خاكورزي اوليه توليد شده در كشور از جمله گاوآهن برگرداندار از نقطه نظر احتياجات تواني، تناظر ابعادي، سيستم اتصال و ... متناسب با اين تراكتور نيستند. و براي نيل به هدف، كشاورزان از روشهاي غير مرسومي استفاده ميكنند كه در نهايت ضرر متوجه خود آنها ميشود مثلاً ايجاد تغييرات در سيستم اتصالات، حذف يكي از خيشهاي گاوآهنهاي موجود و .... با توجه به ضرورت افزايش بازده انرژي در مرحله خاكورزي، سازگاري ادوات خاكورزي از جمله گاوآهن برگرداندار با تراكتور از لحاظ احتياجات تواني، ابعاد، سيستم اتصال و كاركرد صحيح و همچنين نبود گاوآهن برگرداندار متناسب كه بر اساس استانداردهاي ادوات كشاورزي، طراحي و ساخته شده باشد، ضرورت اجراي اين طرح براي تدوين دانش فني و بومي سازي را توجيه ميكند.
قاچاق كالا يكي از بزرگترين معضلات كشور ميباشد. نيروهاي امنيتي و نظامي تلاشهاي زيادي براي جلوگيري از قاچاق كالا به داخل كشور انجام ميدهند. ابزار هاي سنتي بسياري براي جلوگيري از قاچاق كالا توسط خودروها، تاكنون امتحان شدهاند ولي از لحاظ ايمني و همچنين كارايي از نقصهايي برخوردار است. مثلا در ايستگاههاي بازرسي وقتي ماشيني با سرعت و بدون گوش كردن به فرمان مامور به راه خود ادامه ميدهد ماموران مجبور ميشوند بصورت دستي و با كشيدن طنابي شاخك را بعنوان مانع جلوي تاير خودروي فراري بكشند كه خيلي ايمن و كارا نيست لذا براي راحتي كار اين عزيزان با استفاده از ابزارهاي ساده و فناوريهاي موجود داخل كشور، شاخك الكتريكي كه مجهز به كنترل از دور نيز ميباشد، را طراحي كنيم. در اين طرح مي توان يك باسكول قبل از شاخك كار گذاشته شود تا وزن ماشين محاسبه گردد و اختلاف وزن خودرو با مدل مشابه توليدي كارخانه مقايسه گردد و تمام اين اطلاعات توسط نمايشگر در اختيار مامور قرار گيرد.
براي استفاده راحت و ايمن در حالت هاي مختلف لپ تاپ ميزي متحرك كه داراي سوكت مناسب برق و همچنين لامپ مخصوص براي استفاده در شب طراحي شد. اين لپ تاپ توسط دو تغذيه برق شهري و همچنين با اتصال به صفحات فتو ولتاييك قابليت استفاده از نور خورشيد جهت تغذيه باتري لپ تاپ را دارا مي باشد. بخاطر قابليت انعطاف پذيري اين ميز مي توان در حالت هاي نشسته و خوابيده براحتي از اين لپ تاپ استفاده كرد. با استفاده از صفحات فتو ولتاييك مي توان از لپ تاپ در مكان هايي كه مجهز به برق شهري نمي باشند ولي نور خورشيد براحتي قابل دسترس باشد، استفاده كرد.
روش انساني كردن آنتي بادي ها يكي از تكنيك هاي پيشرفته مهندسي ژنتيك و همولوژي مدلينگ است. اين تكنيك در سراسر دنيا شناخته شده و با استفاده از روش هاي استاندارد در مورد آنتي بادي ها انجام گرفته و براي اولين بار نيست كه در دنيا با اين روش آنتي بادي هاي درماني موشي براي كاهش ايمني زايي به اين شكل توليد مي شوند. با وجود اين، سالانه تعداد زيادي آنتي بادي هاي موشي جديد كه پتانسيل درماني دارند به فرم انساني شده تبديل شده و ثبت اختراع مي شوند. اين ثبت اختراع ها بمنظور حمايت از نوع توالي اسيد آمينه اين آنتي بادي ها انجام مي گيرد كه خصوصيات منحصر بفرد بيولوژيك يك آنتي بادي را تعيين مي كنند. موضوع اين اختراع حمايت از توالي اسيد آمينه يك آنتي بادي انساني شده با نام هرسينتوزوماب (Hersintuzumab) است كه داراي اثرات مهار رشد و تكثير روي سلول هاي سرطاني با بيان بالاي گيرنده شماره 2 فاكتور رشد انساني (HER2) مي باشد. آنتي بادي هرسينتوزوماب در تركيب با آنتي بادي تجاري Trastuzumab داراي اثرات مهاري قوي تري روي رشد سلول هاي سرطاني نسبت به تركيب دو آنتي بادي تجاري Trastuzumabو Pertuzumab است و مي تواند در درمان انواع سرطان ها بصورت جدا يا تركيبي مورد استفاده قرار بگيرد.
مكمل مغذي يكي از پر مصرف ترين مواد مصرفي در كشت سلولي ، منبع عالي از پروتيين ها، ليپيد ها، نمك ها، ويتامين ها، مواد معدني، آمينو اسيدها و ديگر اجزاي ضروري براي رشد انواع سلولهاي انساني و حيواني هستند. مشكلي فني كه وجود داشت كمبود منابع توليد سرم جنين گاو بود كه باعث شده بود در كشور ما جايگزين سرم خارجي نشود لذا در اين اختراع مبادرت به توليد مكمل مغذي از خون گاو هاي بزرگسال گرديد. اين اختراع، نسبت به سرم جنين گاو ميزان ايمونو گلوبين و پروتئين هاي بيشتري دارد ولي ميزان هموگلوبين آن كمتر است. كه در اين راستا براي رفع مشكلات فوق، مكمل تهيه شده با ستون تخليص و سانتريفيوژ با دور بالاي 13000 سطح آنتي بادي هاي آن تقليل يافت . مزيت اختراع : استفاده از گاو بزرگسال : نمونه بيشتر، هزينه كمتر، در نهايت براي اولين بار در جهان موفق به توليد مكمل رشد از سرم هاي گاو، كه حاوي مخلوطي از اغلب فاكتورهاي مورد لزوم براي تكثير و بقاء انواع سلول ها، كشت هليكوباكتر پيلوري، توليد واكسن است، گرديد.
آنتي بادي مونوكلونال هدفمند شده عليه پيلي باكتري سودوموناس آئروژينوزا و روش ساخت و موارد كاربرد آن، به منظور بهبود درمان و كاهش ميزان مورتاليتي ناشي از عفونت هاي بيمارستاني و كاهش بروز مقاومت هاي آنتي بيوتيكي در اثر باكتري سودوموناس آئروژينوزا، اقدام به ساخت آنتي بادي مونوكلونال عليه اين باكتري شده است. آنتي بادي ادعايي عليه آنتي ژن نوتركيب pilQ-pilA DSL سودوموناس آئروژينوزا توليد شده است. با اتصال آنتي بادي به اين ناحيه عملكرد پيلي باكتري مختل شده و با مهار حركت و اتصال باكتري، بيماريزا بودن باكتري هم مهار مي شود. از تركيب اين آنتي بادي مونوكلونال با داروهاي ديگر از جمله آنتي بيوتيك ها در جهت درمان و پيشگيري از بيماريهاي ناشي از اين باكتري از جمله عفونت هاي بيمارستاني، عفونت هاي ريوي و سپسيس مي توان بهره برد.
موارد یافت شده: 26